E to the S

Hemma från England igen, om jag bar min mood-ring som jag köpte där skulle den definitivt vara grön vilket tyder mixed emotions.
Igårkväll befann jag mig på Venuee,hade mitt allra sista disco och jag och Sofia dansade Beat It på scenen innan vi begav oss mot stranden för allra sista gången.
Jag sa hej då till vännerna som skulle till Stockholm och Köpenhamn, danskarna och spanjorerna men det var inte förräns imorse när Annika lämnade huset och Elphinstone som jag insåg vad som pågick. Jag konstaterade för henne att jag kände mig som en grop, utan innehåll. och när jag fick vännernas sms som jag brast ut i tårar själv där inne på sovrummet.
Mer än tolv timmar senare befinner jag mig i tv-soffan hemma i Jönköping tittar lite halvt på Wickerman och allt känns som vanligt igen.
Känner mig otroligt lycklig denna sommaren, dansprojektet och språkresan har gjort det till den bästa sommaren på länge.
Nu återstår 3 veckor av mitt allra sista sommarlov!

Sista dagen

Idag känner jag mig en aning sentimental, då det har varit sista dan på jobbet. Kommer sakna att dansa varje morgon och alla fina människor jag träffat. Testade på balett imorse för första gången, men jag var tvungen att koncentrera mig så mycket att jag fick näsblod. Så jag ska börja på balett i höst, om jag klarar balett utan näsblod, vad klarar jag då inte av?
Dessutom är det sista dagen i Sverige på 3 veckor. England here I come!
Fina tjejer

Run Joey Run

Idag börjar jag inte förrän halv 6
Let's do what we can to make it a secret, I mean I have to clean my room

Morgonkaffe

Outifts från Lookbook
Andy T.
Lua. P
Rachel L.
Sådant som ger energi och inspiration en torsdagsmorgon

Från och med Du


Dagens visdomsord:

(Emma och Melina har precis sett Eclipse och diskuterar Taylor Lautner)
Melina: Han e som mig när jag agerar
Emma: Ja, tror att du är nåt

It's a premiere

Gabbi känner sig hemma i the spotlight
Uppvisningen gick hyfsat bra, trots stressiga ombyten och olika håruppsättningar. Imon är det dags igen, så nu ska jag vila upp mig och njuta av lite Glee hela kvällen

Grillkväll a la Gabriellas

Kvällens värd
Veronica och jag
People
Hade en sjukt trevlig kväll igår!

I keep taking everything in, keep influence me

började morgonen med jordgubbar med mjölk i värmen som var uppemot 30°. Fortsatte dagen upp till Linköping och hem därifrån fick jag nyshoppade clothes och Oskar Linnros i mobilen.
Nu blev jag inspirerad av min egna rubrik, ses imon nu är det dags för lite låtskrivning

På förstasidan hittar du oss

Man känner sig ju som en liten celebritet. Trots att uppvisningen skulle vara en flashmob och alla visste om det och att mitt namn inte stod med i tidningen. Men så klart alla vet att hon där i vinröda skjortan skriver melinasnotebook på blogg.se

RSS 2.0